28.3 C
Athens
25.2 C
Thessaloniki
26.9 C
Larissa
Monday, May 20, 2024

1η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ (67650 /2013)

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΞΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΤΟ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΗ 6 ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡΙΘΜΟ 67650 ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ.
ΟΞΥΜΩΡΟ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ Ο ΜΗΝΥΤΗΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΕ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ “ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ”.
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο Γ. ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650 “ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ” ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!
ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ “ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΕΛΕΓΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, GEORGE PAPPAS O OΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ, ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ “ΤΡΙΤΟΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ “ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ”.
Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΙΕΔΙΔΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΑΠΑΤΗ”.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ”ΚΥΚΛΟΙ” ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΑΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΝΑΙΤΙΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΛΟΙΔΩΡΟΝΤΑΣ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ” ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΝΩΜΟΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
ΤΑ”ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ” ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ.
Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕ, ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ.
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2015 ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ.
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ”, “Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ” ΚΑΙ “ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ”, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΊ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/28-06-2013 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ “ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ” ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ: “ ΑΝ Η ΒΟΥΛΗ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΥΛΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ 300 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ “ΝΑΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…”
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ” ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ- ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ!
ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ “ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ “ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ”.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.
ΑΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ.
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ 23ΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΛΩΡΑΤΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΣ ΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012.
ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
ΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΠΑΤΗ” ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.
ΒΕΒΑΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΜΠΤΟ, ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3691/2008 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΚΕΙ.
ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ “ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ” ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΑΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ.
ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ Ή ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ STAR ΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΗΘΕΝ “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.
ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΜΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΣΕΛΙΔΕΣ 4

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ