23 C
Athens
23.5 C
Thessaloniki
22.9 C
Larissa
Monday, May 27, 2024

2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ” ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!
ΑΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ” ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ “ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ” ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ” ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ -ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ- ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ” ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ-ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ “ΔΙΚΕΣ- ΠΑΡΩΔΙΕΣ” ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ “ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ Ή ΣΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ “ΤΡΟΦΗ” ΣΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΩΣ “ΑΠΑΤΕΩΝΑ” ΚΑΙ “ΑΡΧΗΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ” ΩΣΤΕ ΝΑ “ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ” ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.
ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ “ΠΛΗΓΕΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΙΚΙΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ, ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, Η “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 16-12-2019 ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΑΘΩΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΑΡΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ” ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΠΙ 5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ 2016-2020 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΟΔΑ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ