22 C
Athens
21 C
Thessaloniki
18.5 C
Larissa
Sunday, May 26, 2024

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ” ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ https://eleysisradiotv.blogspot.com ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΙΑΚΩΒΟΥ 28-10-2020.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΙΔΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2012- 2018 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΥΨΟΥΣ 1,155 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
(ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ..ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ)

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
ΠΩΣ;; ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.
ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΜΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΜΑ ΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ;;

ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΕΗ ΑΛΛΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΟΤΑΝ ΤΟ 2010 ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ –ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ- ΜΠΗΚΑΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΩΣΕΙ.
ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ;;

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ.

ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ ΥΨΟΥΣ 1,155 ΔΙΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ- ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ» ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΕΟΥΣ.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

1. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
2. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
3. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ

ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΠΛΑ.
ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΡΦΗ. ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ

ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΟΤΙ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΑΝΑΔΟΜΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .

2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ
1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4. Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5. Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6. Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.
1.2.7. Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8. Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ