23.1 C
Athens
21.3 C
Thessaloniki
17.9 C
Larissa
Tuesday, May 21, 2024

ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ
ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ, ΖΩΩΔΕΙΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ.
ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ.
ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΤΟΣ ΔΙΣΕΚΤΟ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 1 ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,.
ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΙΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΔΟΝΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? ΠΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ??
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΞΩ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ – ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ !!
ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ, ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΑ, ΑΝΟΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΥΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ
(ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΟΥΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΓΟΗΤΡΟ, ΨΕΥΤΟ-ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΟΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΄Η ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ).
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΣΟΝ, Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ «ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΗΣ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ», ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΑΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ??? ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΓΗΙΝΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ, Ο ΓΟΝΟΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ (ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ), ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ (ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ) ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΘΛΟΥ, ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣΑΤΕ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΄Η ΑΔΙΚΩΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΤΕΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΜΥΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΓΝΩΜΙΚΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΗΣ ΔΡΟΜΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΟΗΜΩΝ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ.
ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ «ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ».

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη
ΣΕΛΙΔΕΣ 66

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ