27.9 C
Athens
25.1 C
Thessaloniki
25.7 C
Larissa
Tuesday, June 25, 2024

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ ΤΩΝ “ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ” ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.
ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΘΝΟΣ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013.
ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ “ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ” ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ” ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΜΕΝΕ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ “ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ” ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ‘ΑΦΗΓΗΜΑ” ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΘΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΓΧΕΕΙ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2011 ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΩΡΕΑΣ ΜΕ 8 “ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ” ΑΞΙΑΣ 676 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ.
Η ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΤΩΝ 27 ΔΙΣ. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΑΜΥΘΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ.
ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΟΜΙΣΤΗΣ 28 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 6341/2012.
ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ… ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ!
ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ, ΠΛΑΣΤΕΣ Ή ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ 45 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΣΥΓΧΕΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 8 ΧΡΥΣΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΥΨΟΥΣ 5, 5 ΤΡΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ.
ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ, ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ.
ΑΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ… 600 ΔΙΣ!!!!!!
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ

ΣΕΛΙΔΕΣ 5

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
78SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ