16.5 C
Athens
11.5 C
Thessaloniki
11.9 C
Larissa
Monday, December 4, 2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Τ.τ.Ε.(ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ) ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε.(ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ)

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ:
ΤΟ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΦΑΞ, ΕΜAIL ΚΤΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΣΤΑ “600 ΔΙΣ”.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ “ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ή ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΗ -ΑΝΑΘΕΣΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΘΗΣΑΝ ΣΤΟ US TREASURY ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
H 1Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.
Η 2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ Η 3Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ “FED WIRE SECURITIES SERVICE” ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (FEDERAL RESERVE).
ΕΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΘΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ SWIFT. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ UCC ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1952.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΣΤΟ UCC ΟΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ (ΙΒΟΕ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ UCC ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ (ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ) ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΛΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΑΡΑ Ο Κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ-ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
Ο Κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ “ΣΥΝΑΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΤΗΣ”
ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΩΣ:
ΣΤΟ 1ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ SWIFT ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BANKΕR’S ALMANAC ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ SWIFT ΚΑΙ ΣΤΟ BANKER’S ALMANAC ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡAΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
ΤΟ 2ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ SWIFT ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ SWIFT ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ SWIFT ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ KAI ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ CDR.
ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ;
ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ MH ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΡΙΣΚΟ ΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ.
ΤΟ 3ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ANTONY DIAMOND ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ- END ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ “ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ” ΩΣ “ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ”.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ END -HELLAS NEVER DIE (H ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ME EΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ END -END NATIONAL DEBT (ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ) ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
ΤΟ 4ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DIAMOND & DIAMOND MERCHANT BANKING GROUP ΠΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ/ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο Κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DIAMOND & DIAMOND ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ Ή ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΣΤΟ 5ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ SUPER MARKET ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.
ΤΟ 6ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕ (IBOE’S) ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΡΑ, Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ “ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ” ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Τ.τ.Ε.(ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ)
ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε.(ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ)

ΣΕΛΙΔΕΣ 1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
78SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ