17.1 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
15.9 C
Larissa
Thursday, May 16, 2024

ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 1: 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΑΠΟ 28/ 9/ 2012, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΜΕΑΣ, ΚΑΤΟΧΟΣ (HOLDER IN DUE COURSE) ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($600.000.000.000,00) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ &
Β. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟΥ
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Η ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟΝ.
Γ. Η ΑΠΟ 19-03-2015 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ USD, ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. 12.315/26-03-2015 ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Δ. ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ-ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΑΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΗΤΟΙ ΜΕΤΡΗΤΑ.
ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ FMS (FINANCIAL MANAGEMENT SERVICE) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1 (Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (FEDERAL RESERVE) ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΥΤΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΞΙΩΣΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ “TITLE 31 USC 3123 – SUBTITLE III, CHAPTER 31, SUBCHAPTER II, SEC. 3123”, (Ε-ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ UCC1), ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΧΡΗΜΑ.
ΠΑΡΟΛΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. 09927/ 3-11-2012 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΤ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ), ΚΑΙΤΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΟΜΙΜΩΣ -ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ- ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΔΕ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΑ, ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩΔΙΚΩΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΡΑΞΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 2 ΚΑΙ 3, ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ, ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΣΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΈΤΣΙ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΓΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ», «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ» ΚΑΙ «ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ». (Ζ-ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ),
ΤΕΛΟΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΈΝΑ ΕΞ΄ ΑΥΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 67650/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ (Η-ΑΠΟΦΑΣΗ) ΤΟΥ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
«ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, (ήτοι ο Αρτέμιος Σώρρας) δυνάμει αμετακλήτου πληρεξουσίου ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000,00). Το ποσόν αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας, εκάστου εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων (100.000.000.000,00), λήξεως τον μήνα Αύγουστο, του έτους 2014, τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ