34.4 C
Athens
33.3 C
Thessaloniki
37.9 C
Larissa
Wednesday, June 12, 2024

ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ Γ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε……..

ΤΗΝ 7Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ “ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΘΝΟΣ Α.Ε”, ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΦΩΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ.
Η ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΗΤΑΝ:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ “ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ “Πόρισμα- Κόλαφος για τους Εθνοσωτήρες των 600 δις” ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΧΕ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΩΣ “ΠΟΡΙΣΜΑ” ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΝΥΣΗ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΥΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.
ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥ UCC -UNIFORM COMMERCIAL CODE (ΕΝΙΑΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ) ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3691/2008 ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.
ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΜΠΤΟ ΟΦΕΙΛΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ.
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ THΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ BREAKLEY PLATΤ.
ΑΡΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΑΠΑΤΗ” ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ “ΧΡΥΣΟΘΗΡΑΣ” ΚΑΙ “ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ”.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ 5 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!!
ΜΗΝΥΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ Γ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε……..

ΣΕΛΙΔΕΣ 38

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
78SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ