33.6 C
Athens
31.3 C
Thessaloniki
31.9 C
Larissa
Thursday, July 18, 2024

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ν’ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΥΝΤΙΘΕΝΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ, ΣΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ.
ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟ-ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΛΘΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟ, ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ, ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ, ΤΟ ΑΕΙΖΩΟ ΑΚΤΙΝΩΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ – ΓΝΩΣΗΣ – ΜΑΘΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ Η ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ.
ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΟΠΟΥ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Μ’ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΛΙΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΘΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΑΣ ΓΕΝΟΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΤΕΙ Η ΚΑΘΕΤΗ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
ΤΕΛΟΣ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΗΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΙΑ) Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ – ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΡΕΟΥΝ, ΜΕ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣΗΣ – ΕΛΞΗΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΟΤΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΤΡΟΝ – ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΤΟΝ ΤΟΥ ΑΙΤΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΟΗΤΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΘΕΚΤΟΥ ΝΟΥ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ