10.2 C
Athens
5.4 C
Thessaloniki
5.9 C
Larissa
Sunday, November 26, 2023

ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ – ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΚ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ.

ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΠΑΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΕΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΝΟΜΗ. Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΩΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; NA ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ;

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΜΑ;

ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ; ΟΧΙ! ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΣ ΟΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΩΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ, ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ.

ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΞ’ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ; ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΛΛΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΣΜΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .

2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ
1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4. Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5. Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6. Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.
1.2.7. Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8. Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
77SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ