18.7 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
11.9 C
Larissa
Wednesday, November 29, 2023

2η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 107376 /15-11-2017 600 ΔΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 2η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 107376 /15-11-2017 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΥΠΕΡ ΤΗΣ “ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/28-6-2013 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΨΗΛΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ..
ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. 2/2017.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ “ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ” ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΥΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ, Ο ΤΡΟΠΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ!
Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ “ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/2013
ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” ΚΙ ΟΧΙ “ΑΝΑΙΡΕΣΗ” ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΔΙΕΔΙΔΑΝ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΤΗΝ 15Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!
ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
Ο ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!
2η AΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ
15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΕΛΙΔΕΣ 23

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
77SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ