27.8 C
Athens
26.7 C
Thessaloniki
26.9 C
Larissa
Thursday, May 23, 2024

2η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ”.
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΕΙΖΟΝ ΖΗΤΗΜΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ “ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ” ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Η ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΩΣ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.
Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 126-128Β ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ.
ΖΗΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΥΠΟΠΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.
ΑΡΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ, ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ”.
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
2η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ
ΒΟΥΛΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

ΣΕΛΙΔΕΣ 4

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ