18.6 C
Athens
18.3 C
Thessaloniki
12.9 C
Larissa
Monday, May 27, 2024

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 8-1-2021.

Ο ΝΟΜΟΣ 4761/2020 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 3845/2010 ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΕ.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 3847/2010 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ.

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2019 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΟΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 184 ΚΑΙ 188 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4389/2016 ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2115.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΒΟΥΛΗ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ Ή ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ή ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΙ; ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ;

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΛΟΥΒΡΟ ΤΟ ΕΡΜΙΤΑΖ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ 500 ΕΤΩΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ή ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ Ή ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ.

ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΒΑΣΗΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΔΩΡΙΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ Ή ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΘΑΒΑΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ.

ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ.

ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΕ ΛΕΙΨΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.

ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ.

ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ.

ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΟΙ ΝΑΟΙ ΤΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΚΛΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΛΜΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕ ΦΛΙΣΚΟΥΝΙ ΚΙ ΑΓΡΙΑ ΜΕΝΤΑ
ΚΙ ΕΒΓΑΖΕ Η ΓΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ
ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΕΚΡΑ ΣΤΗΝ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΜΙΓΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ
ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ
ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΥΛΟΓΙΑ
ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΑ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ
ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΟΝΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ
ΑΔΕΙΑ ΚΟΡΜΙΑ, ΣΙΔΕΡΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΛΑΣΜΑΤΑ
ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ
ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ

Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΙ «ΧΩΡΙΑΤΕΣ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΗΓΗ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .

2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ
1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4. Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5. Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6. Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.
1.2.7. Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8. Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
79SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ