17.2 C
Athens
13.9 C
Thessaloniki
7.9 C
Larissa
Sunday, December 3, 2023

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ Φ.Ε.Κ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ.

ΒΗΜΑ 1ο : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΦΕΚ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018 ) Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ 678 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ( ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ )

ΒΗΜΑ 2ο: 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΑΙΒΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ..) ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ 5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ. (ΟΧΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟΥ UCC1 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΕΙ Η 67650 /20-13 ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ).

ΒΗΜΑ 3ο: ΔΕΙΞΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ 2007 ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 198 ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ) ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ 2,3, ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑ 49000 ΕΡΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ .ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ )

ΒΗΜΑ 4ο: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΩΣΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΦΕΚ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΤΙ

1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

2. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

3. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1944 ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ 5-6- ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ

4. ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ 1966 ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΣΕ 10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΑ» ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΤΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ
ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .

2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ
1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4. Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5. Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6. Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.
1.2.7. Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8. Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
78SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ