7.8 C
Athens
6.7 C
Thessaloniki
3.9 C
Larissa
Wednesday, February 1, 2023

ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

«Μαγαζί – Ελληνική Δημοκρατία»

Κατεβάστε το Φ.Ε.Κ Φ.Ε.Κ.
ΠΕΡΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.PDF
ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ!!!
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΠ? ΑΡΙΘΜΟΝ 182 ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ (22-3-1978), ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ(!) ΕΧΕΙ (ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ) ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Π.Δ.!
«ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΛΛΑΔΟΣ) (ΚΙΣ) ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»!!! ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.!!! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ «ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ», ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!
ΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΧΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΛΙΔΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ, ΔΩΡΕΑ, ΑΓΟΡΑ, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΗΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΑΔΑΣΜΟΛΟΓΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΡΗΣΗ.
ΚΑΤ? ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΕΝΑΝ ΑΥΤΑΡΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, Κ Α. ΤΟΜΕΙΣ, ΥΠΟΔΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ., ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ) ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ, ΑΡΑΓΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΦΟΡΩΝ; ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΕΣ (ΕΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ) ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΩΣ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ, ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ «ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ»;.
ΑΜΕΣΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΔΕΚΑΕΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ). ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΩΧΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΠΩΣ -ΤΕΛΙΚΑ- ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ Γ? ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΩΣ Α? ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ Β? ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΟΣΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ).
ΖΗΤΕΙΣΤΕ-ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. (ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ
ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ.

πηγή:scoops.gr

Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
Κατεβάστε το Φ.Ε.Κ ολόκληροΑΝΑΛΥΣΗ πως οι Εβραίοι έγιναν αφορολόγητοι…
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΗΝ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 1978 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 40
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ: 1) ΤΟ ΑΡΘΡΟ 17 2456/ 1920. « ΠΕΡΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ», 2) ΤΑΣ 3/8- 12-1975 ΚΑΙ 4/12-1-1976 ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ « ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ» ΚΑΙ 3) ΤΗΝ 1276/1977 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:
ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ», ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ :
ΣΚΟΠΟΣ
ΑΡΘΡΟ 1.
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 2456/1920 (ΦΕΚ 173) ΚΑΙ 4837/1930 (ΦΕΚ 252). Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΘΕ ΩΦΕΛΙΜΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, Η ΕΞΥΨΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ, Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
ΑΡΘΡΟ 2.
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΡΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ» ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΚΕΝ ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ
ΑΡΘΡΟ 3.
1. ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΟΝΗ Η ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝΕΣ.
2. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ.
ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ
ΑΡΘΡΟ 4.
1. ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, Η ΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
2.ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ.
Κατεβάστε το Φ.Ε.Κ ολόκληροΑΝΑΛΥΣΗ πως οι Εβραίοι έγιναν αφορολόγητοι…

ΠΗΓΗ https://ellhnonpoliteia.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
75SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ