2.9 C
Athens
0.2 C
Thessaloniki
1.9 C
Larissa
Thursday, February 9, 2023

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 30/3/2021)

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΥ ΖΗΝ” ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ 30/3/2021.
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ SKYPE ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΝΕΑΡΟΤΑΤΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΖΙΝΤΖΙΟ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΕΥΓΕΝΙΕ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝ TV. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ 6 ΕΤΩΝ.
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΣΤΕΡΓΙΟ;
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΜΕ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΜΕ ΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ , ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΦΟΡΕΙΣ», «ΑΡΝΗΤΕΣ», «ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ» Ή «ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ» ΚΑΙ ΜΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ 4, 3, 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ.
ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΠΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΣ. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΥΠΕΡ ΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ. ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ YOUTUBE «ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ» (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.) ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ (ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙ).
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ «ΚΑΘΕΣΤΩΣ», ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 1833 ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ 3 ΣΥΝΘΗΚΕΣ, 1827 ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, 1830 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ 1832 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 2.000.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΝΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ , ΑΝ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ:
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1844 ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ SITE ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΛΑΔΗ , ΟΤΙ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ , 2.400.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ 2.000.000 ΜΕΤΑ ΣΥΝΟΛΟ 4.400.000.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 4.400.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΤΑ ΔΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ 92% ΕΠΙΤΟΚΙΟ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ , ΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΠΟΙΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 187 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 200. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΛΙΣΤΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ , ΕΙΠΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΡΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΗΔΗ ΟΤΙ ΝΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΤΥΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΣΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΡΩΤΟΝ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ «ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ» ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ , ΠΟΛΛΑΚΙΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ «ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ» ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΣΕ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ 100% ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ 3625 ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟΥΣ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΖΩΗΣ, ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΣΤΑΤ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΨΕΥΔΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ. ΟΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ , ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ , ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΗΛΑΔΗ , ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΩ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ. ΩΣ ΑΛΗΘΕΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΦΟΣΟΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΠΔΔ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΠΔΔ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ , ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ , ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA , ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ;
ΟΠΟΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ 48,5 ΔΙΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ 586 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΩΣ ΤΟ 2014 586 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΜΕ 49,5 ΔΙΣ; ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ Η Α.Α.Δ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ , ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ε.Κ.Τ. ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Ρ.Α.Ε.; ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΤΟΣΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΒΛΕΠΕ ΔΕΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ; ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ, ΟΡΥΧΕΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΥΝΟΡΑ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΙ, ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ;
ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ «ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ» ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ , Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ». ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗΣ , ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, COCA COLA, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ COCA COLA ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ LOGO ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ «ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ;». ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ; ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;
ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ; ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ; ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΠΟΥ; ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥ; ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ; ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ; ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η «HELLENIC REPUBLIC S.A.» ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ 0000931106 ΕΔΡΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ WASHINGTON D.C. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΙΝΑΙ 76% ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΡΙΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΓΩ; ΓΙΑΤΙ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ; ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙΜΑ Η ΕΥΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ;
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ , ΩΣ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΝΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΗΡΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ Β’ ΜΕΡΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ , ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ SKYPE ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΖΙΝΤΖΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΘΑ ΣΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΟΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΓΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΡΙΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΕΥΓΕΝΙΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ , 12 ΩΡΕΣ , ΣΥΝ 3-4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΣΟ ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΝΟΓΡΑΦΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ , ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ , Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ , ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ»
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ» ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΙΩΣΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 3625 ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ 33000 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ «ΚΑΘΕΣΤΩΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ «ΣΥΣΤΗΜΑ» , ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ. ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 16 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ; ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 16 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΠΟΥ ΣΕ 33265 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ SINGULAR LOGIC ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 5.000.000 ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΦΕΛΟΣ.
ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 63% ΣΕ 3325 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΕΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΣΜΙΟ.
ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199 4/9/2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΠΙΣΗΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ». ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΟΗΕ) , ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΡΕΙ 325 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ , ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 245 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ 2 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ 87 ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΜ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (ΤΡΑΠΕΖΑ). ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1841 , Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3424/1927 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 55 ΕΔΑΦΙΟ 10 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3424/1927 ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΨΕΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ.
ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ 5.000.000 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. 5.000.000 ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ 1%. ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ , ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΧΕΙ WHITE HOUSE PROTOCOL ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ Η FEDERAL RESERVE ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΚΑΝ. ΑΡΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Η ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΔΕΝ ΤΑΖΕΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ. ΕΓΓΥΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ , ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ, ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΠΗΓΕ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4762/2020 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2021, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 790 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ. ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ. ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ. ΥΠΗΚΟΟΥΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ , ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ , ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ;
ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΜΙΑ ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΦΜ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ 9.987.000 ΑΦΜ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 10.000.000. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ , ΔΗΛΑΔΗ 9.987.000 ΕΠΙ 20.000 ΕΥΡΩ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ 180 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΡΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΙ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΣ.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
76SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ