18.7 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
11.9 C
Larissa
Wednesday, November 29, 2023

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5

ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΜΗΝΩΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε5 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΗΜΕΡΟΙ.
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΔΗ = ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΟ = ΒΩΜΟΣ ΚΡΑΤΙΑ = ΚΡΑΤΕΑ = ΔΥΝΑΜΗ.
Ο Ε5 ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ Η ΚΡΑΤΕΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ε5 ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΩ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ.
ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΙΣΟΒΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΦΟΡΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΟΠΟΥ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΚΤΩΝ.
ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΗΣΗ ΟΠΟΥ ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙ–ΔΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΣΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΣΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΘΕΟ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΞΗ «ΘΕΟΣ» ΣΕ: · ΓΑΕΛΙΚΑ ΣΚΟΤΙΑΣ : DIA · ΓΑΛΙΚΙΑΚΑ: DEUS · ΓΑΛΛΙΚΑ:DIEU · ΕΣΠΕΡΑΝΤΟ: DIO · ΙΡΛΑΝΔΙΚΑ: DIA · ΙΣΠΑΝΙΚΑ: DIOS · ΙΤΑΛΙΚΑ: DIO · ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ: DΈU · ΚΟΡΣΙΚΑΝΙΚΑ: DIU · ΚΡΕΟΛ ΑΪΤΗΣ: BONDYE · ΛΑΤΙΝΙΚΑ: DEUS · ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ: DIEVAS · ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ: DEUS · ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ: DUMNEZEU(Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΥΣ) · ΣΕΜΠΟΥΑΝΟ: DIOS · ΜΕΞΙΚΟ: DIEU · BΡΑΖΙΛΙΑ: DEUS.
ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ. ΕΦΟΣΟΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε5 ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
77SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ