25.5 C
Athens
23.7 C
Thessaloniki
21.9 C
Larissa
Monday, June 17, 2024

ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ; ΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΈΠΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΊΖΕΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉ ΕΝΌΣ ΑΓΏΝΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΈΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΎΣ. ΩΣ ΟΡΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΟΥΣ (ΑΤΟΜΑ Η ΚΡΑΤΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ, ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;
ΕΤΣΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΧΩΡΗΣΤΙΚΑΜΕ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ, ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΟΥΜΕ.

ΜΑΛΙΣΤΑ…..

ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΥ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΔΕΙΑΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ «Ε, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ».

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΑ ΜΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΜΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΟΥΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΡΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ…. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΤΑΧΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ, ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΜΕ ΝΟΥ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΑΚΟΥΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ «ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ»…ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΕΓΩ: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ! ΣΩΣΤΑ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ;
ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (ΔΙΑ + ΑΙΤΙΟΣ). ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΜΙΝΤΙΑΚΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΙΣΟΥΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΟΒΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ, ΤΗΝ ΜΠΛΕ, ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ‘Η ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Ε.ΣΥ. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ;
ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ:

33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

Kalliopi Altintasioti

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
78SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ