26.2 C
Athens
26.7 C
Thessaloniki
23.9 C
Larissa
Monday, September 25, 2023

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΝΟΜΟΣ 5351/1932 (ΜΕΡΟΣ Z’)

ΕΠΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ 1932 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΤΩΧΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Ν. 5351/1932 “ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ” ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ….
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ “ΑΡΧΑΙΑ” ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ” ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΙΑ ΑΞΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ…
ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ!
ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.
1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.
1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.
1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.
1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.
1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.
1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .
1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.
1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.
1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.
1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ
☎️ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015
📧e-mail: georgiavayena@gmail.com
IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com
TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena
FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK – TWITTER – INSTAGRAM – LINKEDIN

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1,780FansLike
1,570FollowersFollow
110FollowersFollow
545FollowersFollow
77SubscribersSubscribe

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ